Rubrieken

Gesponsorde koppelingen

Webwinkels » Bloemen en cadeaus » Geschenken

Dingez-kado is een webwinkel waar u snel en voordelig kado's en "hebben dingez" bestelt. Ook bestaat er een winkel die u kunt bezoeken op de Langendijk 81 in Gorinchem. Dingez heeft een uitgebreide assortiment aan fotolijstjes, lifestyle producten, tassen, gadgets, kado's, enz. De producten zijn laag geprijsd waardoor voor een laag bedrag een geschikt kado besteld kan worden.
Op DagProduct.nl staat elke dag (vanaf 0:00 uur) één 'non 18+' product en één 18+ product. Deze producten zijn alléén die dag verkrijgbaar voor een absolute stuntprijs. Er worden verder dus geen producten verkocht en later (na)bestellen kan ook niet.
Met de ChocoWens verstuurt u binnen een paar muisklikken een persoonlijke wens naar een relatie, een geliefde of kennis.
De Champagne Post maakt het cadeau geven van een goede fles champagne uiterst gemakkelijk. Als u voor 15.30 uur uw bestelling plaatst, kan de fles van uw keuze al de volgende dag per post worden bezorgd. Natuurlijk op een passende wijze verpakt en voorzien van uw persoonlijke gelukwens.
Voor slechts € 25,25 verras je iemand met een unieke Cadeaucode. Deze wordt direct per sms naar een Nederlands mobiel nummer (of per e-mail) verzonden.
Online Cadeaushop met o.a. Kraamcadeau, relatiegeschenken, huwelijksgeschenken met 24 uur bezorgdienst
Bij Allermooistekado vindt u voor elke gelegenheid een verrassend origineel, luxe maar ook trendy kado. Het assortiment is van een hoge kwaliteit en wisselt voortdurend. In binnen- en buitenland wordt continu gezocht naar dat ene kado dat net even anders-dan-anders is. Ieder kado wordt met zorg feestelijk ingepakt. Geweldig om te geven, geweldig om te krijgen. Van mij, voor jou, een allermooistekado. Uniek door...
Ambiente-decoraties is een sfeervolle woonwinkel met veel eigen gemaakte bloemstukken en kransen met verse bloemen (alleen op bestelling) en zijde of gevriesdroogde bloemen. Verder hebben we landelijke meubels en veel mooie accesoires in de landelijke romantische sfeer
Ann Bousson (K-do) ontwerpt en verzorgt met papier of linnen bekleefde en handgemaakte geschenkdoosjes. Reeds vanaf 1 exemplaar mogelijk. Personalisatie en maatwerk mogelijk. Ideaal als originele verpakking of als persoonlijk geschenk (juwelenkistje, geboortegeschenk, jubileum, bedrijfsgeschenk, ...
Antje bijdehandje vervaardigt eigentijdse en eigenzinnige produkten. Veelal bedoeld om als uniek geschenk te geven aan vrienden, een goede kennis, relaties of natuurlijk gewoon voor jezelf. Alle produkten van Antje zijn samengesteld uit gebruikte materialen, daardoor uniek, origineel en goed voor het milieu. Neem gerust een kijkje in de winkel van Antje.