Rubrieken

Gesponsorde koppelingen

Webwinkels » Woning en inrichting » Vloeren

Budget Floorstore is een winkel met een diversiteit aan budget vloeren. Wij hebben twee vestigingen die zich in Amsterdam-Noord en Almere bevinden. Ons assortiment bestaat uit budget vloeren van laminaat, parket, pvc en kurk. Bij elk van deze budget vloeren krijgt u er een gratis ondervloer bij.
Wij verkopen kwaliteitslaminaat en parketvloeren van de merken Balterio en G.WA. Breng zeker eens een bezoek aan onze showroom te Hasselt (op afspraak)
Laminaatwarenhuis.nl verkoop alle bekende merken laminaat vloeren, pvc vloeren en houten en parket vloeren tegen de laagste prijs van nederland en belgie.Wij verkopen de volgende merken Quickstep laminaat,Parador laminaat,Berryalloc laminaat, Witex Laminaat en Locfloor laminaat. Gratis bezorgt vanaf 450 euro door heel nederland.
De specialist op he gebied van tegels van Mosa en de benodigdheden voor het leggen en onderhouden van vloeren en tegels.
Specialist in houten vloeren, parket vloeren, pvc en laminaat vloeren. Hoge kwaliteit, lage prijzen met CBW garantie. Voor de beste vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.
Veilig en vertrouwd tegels en sanitair kopen in de klantvriendelijke webshop van Tegels en Sanitair Online. Ruim assortiment wandtegels, vloertegels, mozaiek, natuursteen, listello's, steenstrips en tegelbenodigdheden (tegellijm, voegsel, tegelprofielen), alsmede sanitair (badmeubels, fonteinsets, toilet-packs, kranen). Vlotte levering (2 tot 3 dagen) door heel Nederland en Belgiƫ. Volledige garantie en...